Kalender

Koncerter i 2019

 

 

Fredag den 10. maj

kl. 20.00. Billetpris kr. 150.

Dørene åbnes kl. 19.00.

Hvis du forestiller dig “gademusikanten” en mand bevæbnet blot med en akustisk guitar, mundharpe og sin vokal, så står du ved kildens udspring i tilfældet SnowLark. Bakket op af bas og trommer er dette grundstenen, det hele er bygget på. Sange, der kan stå nøgne foran sine lyttere, vidner om styrken af SnowLarks materiale. Stilen er ”folket Skandicana” – ”old school”, men på ingen måde irrelevant. Det sørger tekstuniverset for, hvad enten det handler om at kæmpe for kærligheden i ”Bringing Out The Big Guns” , kampen mod sine indre dæmoner i ”Here He Comes Again” eller faren for at blive lullet i søvn af forstadsidyllen i ”Unreceptive To The Fire”.


De tre ”Founding Fathers” er:


sangskriver Jens Ottosen (akkustisk guitar/mundharpe/vokal)


Kasper Helbo (bas/vokal)


Martin Sørensen(trommer/vokal)


Derudover har de fået hjælp af skiftende medlemmer, der stadig huserer i periferien af bandet. Bl.a. Jens Ottosens bror, Niels Ottosen (harmonika/vokal) har både optrådt og indspillet med SnowLark. Senest er Christian Graugaard(el.guitar) blevet føjet til lydbilledet, ligesom de på studieindspilninger også har eksperimenteret med synth-lyde fra electroverdenen – hele tiden med kildens udspring for øje.


Fredag den 27. september

kl. 20.00. Billetpris kr. 150.

Dørene åbnes kl. 19.00.

Lochlannig er navnet på et nyt folk-rock orkester på den danske musikscene. Navnet er en lettere fonetisk omskrivning af det gamle keltiske ord for vikinger. Og nu kommer vi igen og plyndrer. Vi graver dybt ned i den skotsk/irske folkemusiktradition, og tilllader os at hugge den bedste del af den, og give den en gang rock - tilsat sækkepibe, violin, mandolin og tinwhistles. Med velforankrede rødder i både folkemusikken og rocken, skaber vi et unikt mix, hvor begge stilarters udtryk spiller ligeværdigt sammen.

Lochlannig garanterer høj energi og spilleglæde - god musik, med historien og visionerne i behold, og en autentisk men alligevel ny tone.

 

Orkestrets består af:

 

Casper Nellemann:

Pipes, tinwhistles og keys

Pia Nygaard:

Violin, keys og kor

Thomas Vadmann:

Trommer og kor

Chr. Gleesborg:

Guitar, keys og vocal

Denis McLaughlin:

Bas, kor